Nyfiken på “Hidden Treasure” av Gangaji

Hidden Treasure av GangajiGangaji har en sällsynt klarhet i sitt uttryck, och jag uppskattade hennes tidigare bok The Diamond in Your Pocket väldigt mycket. Med värme och skoningslös rättframhet ger hon tydliga fingervisningar för den som är genuint intresserad av att upptäcka sin egen sanna natur och förverkliga de djupaste av insikter uppkomna ur andligt uppvaknande och hängivet utforskande av Självet. Poetiskt, jordnära och fullt av medkänsla…

Hidden Treasure: Uncovering the Truth in Your Life Story är Gangajis senaste bok, och jag känner mig faktiskt riktigt nyfiken på den. Jag har lyssnat på ganska många av hennes inspelade föreläsningar, men jag måste säga att jag föredrar Gangaji i skriftlig form.

“Unencumbered by our definitions we experience ourselves as conscious intelligence aware of itself as open, endless space. This instant of being storyless is an instant of freedom.” — Gangaji

httpv://www.youtube.com/watch?v=JnXRWUcuCXU

Mer info:
www.hiddentreasuregangaji.com

 

Publicerat i: Andlighet & livsfilosofi