Liebster Blog Award

Liebster blog awardÅååh, jag har fått en Liebster Blog Award! Va’ roligt, tack så himla mycket finaste Flickan & böckerna :)

Hon motiverade till min förtjusning sitt val med de generösa orden:

Oanade sidor som skriver härligt blandat på tema böcker och som liksom jag har en fäbless för veganska bakverk.

Hehe, hurra för veganska bakverk! Tusen tack, snälla :)

Bara namnet på utmärkelsen för genast mina tankar till Andreas Johnsons fantastiska musikalbum Liebling från 1999, med uuunderbara låtar som exempelvis Glorious och The Games We Play… vilket naturligtvis får mig naturligtvis att le brett och länge..! 

Att bli uppmärksammad så här känns verkligen speciellt för mig, särskilt med tanke på att det här är allra första gången jag blivit tilldelad en bloggutmärkelse, trots att jag bloggat (i andra sammanhang) ända sedan 2002!

Seden föreskriver att utmärkelsen skickas vidare till fem personer, så här är de fem – utöver Flickan & böckerna – som jag gärna vill rikta strålkastaren mot och uppmuntra lite extra.

 • Hyllan | bokblogg
  Min absoluta favorit när det gäller bokbloggar! Inspirerande, välskriven och alltid intressant. Ingen annanstans har jag hittat fler boktips som passat mig så perfekt :)
 • Bokstävlarna | bokblogg
  Annas preferenser och perspektiv skiljer sig ganska mycket från mina egna när det gäller böcker, men hennes sätt att skriva och uttrycka sig är så inbjudande och engagerande att jag inte kan låta bli att läsa varenda inlägg hon gör.
 • Bia Sigge | twittrar mycket om böcker
  Härlig blandning av knasigt, märkligt, udda, roande och insiktsfullt. Och så massor av bra boktips, förstås! Bia jobbar på Pocketshop där hon även bloggar ibland.
 • Flickan & kakorna | bakblogg med vegansk inriktning
  Bästa svenska bakbloggen, precis i min smak! Alltid innovativt, supersnyggt, annorlunda och väldigt väldigt inspirerande. Mums :)
 • Shilo Shiv Sulemankonstnär, illustratör & nyskapande historieberättare
  Sagolikt vackert, superkreativt och enormt inspirerande; alltid med en oemotståndlig känsla av kosmisk kärlek, lekfullhet och magisk realism.

Och här är en liten uppmaning som följer med Libster Blog Award:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personerna som gav er awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra

P.S Ni ‘utvalda’, känn er inte på något sätt tvingade till varken tacksamhet eller att blogga om detta. Det räcker gott om ni är villiga att ta emot min beundran och uppskattning :)

 

Publicerat i: Utmärkelser & uppskattning