Just nu…

iZombie

Missa inte tv-serien iZombie!

Jag hakar på Bokstävlarna och gör ett enkelt “Just nu”-inlägg.

…läser jag: Odinsbarn av Siri Pettersen och The Bookshop Book av Jen Campbell, och än så länge (några kapitel in) är båda fantastiska :)

…tittar jag på: Just nu haglar det säsongsfinaler (The Vampire Diaries, The Originals, Arrow, Agents of S.H.I.E.L.D, Elementary, The Flash, Scandal…) men som tur är fortsätter några serier ett tag till (Orphan Black, iZombie, Masterchef Australia). Jag ser fram emot säsongsstarten av Beauty and the Beast om ett par veckor, och så har jag en hel säsong av australiensiska My Kitchen Rules att se ikapp :)

…lyssnar jag på: Satsang med Adya och Rupert Spira.

…spelar jag: Sudoku, om det möjligtvis skulle kunna räknas som “spel”?

…äter jag helst: Wasabinötter och kanderad ingefära (fast inte samtidigt).

…längtar jag efter: Att kunna umgås med mina vänner.

…vill jag tipsa om: Tv-serien iZombie! Den är såå himla bra! Jätterolig, smart, udda och väldigt väldigt underhållande :) Den är löst inspirerad av den tecknade serien I, Zombie, som jag precis börjat bläddra lite i. (Det var tv-serien som gjorde mig nyfiken på den tecknade versionen.)

 

Publicerat i: Just nu...