Just nu…

Bokhög

Just nu…

Just nu är det (fortfarande, tyvärr!) alldeles för mycket med skräpig hälsa och livsavgörande juridiska/byråkratiska processer som tar upp all den tid jag mycket hellre skulle vilja ägna åt böcker, blogg och annat roligt. Men, men… det är som det är. Jag är tacksam för varje liten lässtund jag trots allt ändå lyckas bända loss här och var :)

Vid sängen: Wizard’s First Rule av Terry Goodkind; så himla bra, lockar verkligen till sträckläsning :) Även Bort, bort av Anjum Hasan — också den riktigt bra.

På soffbordet: Operation Sandalwood av Zac O’Yeah. Alldeles nyss påbörjad.

På läsplattan: Sunshine av Robin McKinley (vampyrer!), och Presence av Rupert Spira (non-duality/andlighet).

Läser lite då och då: The Scorpio Races av Maggie Stiefvater; underbart välskriven och Stiefvater-esque, den här ransonerar jag så den räcker länge, länge… :)

Bokcirkelbok: senast utlästa är Svulten av Hannele Mikaela Taivassalo (och Smittad av Johanna Strömqvist, men den var inte alls i min smak så den gav jag upp ungefär en tredjedel in). Nästa blir Once Burned av Jeaniene Frost. Alla tre för Vampyrbokcirkeln.

På is: The Magicians av Lev Grossman. Jag har läst ¾, och funderar just nu på om jag ska överge den för gott eller läsa vidare. Vissa delar av boken har jag tyckt jättemycket om, medan andra känns ohyggligt ointressanta…

Längtar efter att få läsa: Sinner av Maggie Stiefvater, som kommer ut 1 juli 2014; en fristående fortsättning till Shiver-serien — jag är oändligt förväntansfull, peppad och ivrig!! :) Och uppföljaren till The Time Traveler’s Wife, som Audrey Niffenegger skriver på nu.

I dvd-spelaren: Legend of the Seeker, för femtielfte gången… :)


Publicerat i: Just nu...